Επισκευές laptop Θεσσαλονίκη

Γιατί να επιλέξεις εμάς..

01.

Αναλαμβάνουμε επισκευές υπολογιστών στη Θεσσαλονίκη, λύνουμε σχεδόν όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στον υπολογιστή σου. Τόσο σε θέματα hardware όσο και σε θέματα software. Οι υπολογιστές είναι η δουλειά μας και πιστέψτε μας, τους ξέρουμε καλά..

02.

Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σου για να επισκευάσουμε τον υπολογιστή ή το laptop σου. Με χρόνους εξυπηρέτησης που ιδανικά αγγίζουν τα 30 λεπτά, μπορούμε να θεωρούμαστε το γρηγορότερο service της πόλης!

03.

Η φιλοσοφία μας είναι προσαρμοσμένη στην Ελληνική αγορά, αυτό σημαίνει ότι οι τιμές είναι πολύ οικονομικές χωρίς να υπάρχει ουδεμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών. Ρωτήστε τους πελάτες μας..

04.

Επεμβαίνουμε εξ αποστάσεως στον υπολογιστή ή το Laptop σου. Τα περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν και αφορούν το λογισμικό μπορούν να επιλυθούν με απομακρυσμένη πρόσβαση. Έτσι μειώνεται το κόστος αλλά και ο χρόνος επισκευής.

05.

Επισκευάζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον υπολογιστή σου, σαν να είναι δικός μας. Η εμπειρία μας, η γνώση μας και το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο, μαρτυρούν πως αυτό που κάνουμε το κάνουμε πετυχημένα. 

Επισκευές laptop Θεσσαλονίκη
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram