Ποιοι είμαστε..

επισκευές λαπτοπ θεσσαλονίκη
Επισκευες λαπτοπ Θεσσαλονικη.jpg

Our 
Story..

Γεια σου, καλώς ήλθες! Το όνομά μου είναι Δημήτριος και είμαι κάτοχος αυτής της ιστοσελίδας. Είμαι τεχνικός υπολογιστών και απόφοιτος της σχολής ηλεκτρονικών μηχανικών του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης. Επίσης κατέχω τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών

MSc Wireless Communication Systems of Brunel University.

Ασχολούμε επαγγελματικά με τις επισκευές υπολογιστών και laptop από το 2008 όπου και αποφοίτησα. Η αγάπη μου για τον τομέα της τεχνολογίας και τους υπολογιστές με οδήγησαν όλα αυτά τα χρόνια στο να παρέχω τις υπηρεσίες μου σε όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με το laptop ή τον υπολογιστή τους.

 

Θέλω να πιστεύω ότι η φιλική αντιμετώπισή που έχω προς όλους τους πελάτες σε συνδυασμό με την γνώση και την εμπειρία που συνεχώς αποκτώ, με κάνουν καλύτερο τεχνικό. Τον ελεύθερο χρόνο μου μου αρέσει να τον περνάω βουτώντας στον "μαγικό" κόσμο όλων αυτών των εξαρτημάτων που συνθέτουν τους υπολογιστές.

 

Εάν ρωτήσετε τους πελάτες μου θα σας επιβεβαιώσουν ότι η άμεση εξυπηρέτηση, η φιλική αντιμετώπιση και η αξιοπιστία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της δουλειάς μου που διατηρώ από την αρχή της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας.

Ας ξεκινήσουμε μαζί μια νέα αρχή, μια αρχή συνεργασίας και εμπιστοσύνης, γιατί το παρόν και το μέλλον ανήκει στην τεχνολογία. Όλοι μας χρειαζόμαστε έναν έμπιστο τεχνικό για να του δώσουμε τα προβλήματά μας και αυτός να μας δώσει λύση!

Ας δουλέψουμε μαζί

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram